Vision

Vi er til for at inspirere til den frie leg. Vi vil skabe en verden, hvor alle børn har adgang til spændende og udviklende legeprodukter og et legeunivers de kan spejle sig i. Et univers som børn nysgerrigt kan gå på opdagelse i.

Metode

Vi elsker leg. Vi har en legende og ambitiøs tilgang til det vi laver. Vi laver forsøg – og lærer af dem. Velvidende at vi ikke rammer plet første gang. På den måde bringer vi legen ind i vores hverdag.

Produkter

RumbleTumble Universet laver en række produkter som vi selv står bag. Det er produkter som vi selv er inspireret af. Spil vi var glade for da vi var børn. Lege som vi ved, kan inspirere til nye erfaringer og oplevelser.

Alle vores produkter tager udgangspunkt i RumbleTumble Universet. Karaktererne som børn møder i inspirationskataloget “Klara Kan Alt’s Sommerferie” går igen i vores spil og fortællinger.

Mission

RumbleTumble Universet leverer legeprodukter og et legeunivers af en høj kvalitet. RumbleTumble Universet udvikler børns emotionelle, sociale, kreative og motoriske evner. Vores tilgang og produkter er baseret på forskning om børns leg og udvikling kombineret med erfaring med hvad der engagerer og inspirerer børn.