Licens


RumbleTumble arbejder sammen med virksomheder og organisationer, som har en interesse i at styrke eller udvikle deres kompetencer indenfor leg og produkter til børn.

Vi henvender os selv til virksomheder som vi finder interessante som vi kan skabe en forskel for. Og vi tager imod henvendelser fra virksomheder som ønsker at etablere et partnerskab med RumbleTumble Universe.

Udgangspunktet for vores partnerskaber er et tæt samarbejde omkring udvikling, levering og vedligeholdelse af produkter som er relevante for vores partneres kerneforretning.

Vi tilbyder vores partnere mulighed for at have produkter ,der engagerer, inspirere og udvikler deres yngste kunder og relationer.

Følgende brancher er oplagte samarbejdspartnere for RumbleTumble Universe: Banker, tøjmærker, der producerer til børn, familierestauranter, fødevareproducenter, lufthavne, campingpladser, legelande, indkøbscenter og legetøjsproducenter.

Hvis du vil have en dialog om hvad vi kan gøre for dig som samarbejdspartner ed RumbleTumble så kontakt os og lad os tage en snak om hvordan RumbleTumble Universe og jeres forretning eller ideer passer sammen.

Oversigt over RumbleTumble brands

  • Klara Kan Alt på eventyr
  • Dino’s Køkken
  • Hygge Von Bygge

Kontakt vedr. Licensing

Nicolai Houe
nih@rumbletumble.org
tlf: 2871 4796

Thomas-Bo Huusmann
tbh@rumbletumble.org
tlf: 6068 9098